Extern

Op deze pagina vindt u links naar  evenementen van andere  organisaties. De stichting trekpaard en recreatie neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van aankondigingen of de inhoud van fotopagina’s van derden.

Op verzoek kan een link naar fotobestanden of evenementen worden geplaatst.
Aanmelden bij 
info@henkopweg.nl

29-3-2015 22-13-12

Beste Trekpaardliefhebers,

Op zondag 8 oktober zijn we welkom bij manege ‘De Meijldijk’ om een mooie tocht te rijden over de Grote Heide en de omliggende gebieden tussen Geldrop, Eindhoven en Heeze. De rit zal bestaan uit 2 lussen van ieder 10 km met als start-, lunch- en eindpunt manege ‘De Meijldijk’ in Heeze. De route wordt aangegeven met pijlen en er is een plattegrond beschikbaar. Onderweg zal u een borrel worden aangeboden door café de Boswachter in Heeze.
Vertrek is tussen 10:00 en 11:00u.

De trekpaardenrit wordt verreden als alternatief voor ‘Eersel-Postel’, waar de trekpaarden niet meer meerijden en is uitgezet door een zeer enthousiaste Sabien Rutten en ‘team de Meijldijk’. Zij hopen natuurlijk op een mooi aantal deelnemers!!

Inschrijven kost €5,- per equipe of aanspanning en voor €5,- per persoon kunt u een lunch reserveren (erwtensoep, broodje kaas/ham en koffie) die gebruikt kan worden in het gezellige café bij de manege. Andere consumpties zijn voor eigen rekening.

Bedrag vóór 1 oktober overmaken op NL04INGB0005672023 t.n.v. Nancy Schrameijer te Eindhoven.

Adres: Manege ‘De Meijldijk’, Kreijl 40 in Heeze. Navigatie instellen op Jan Raassensweg, einde weg in Geldrop.

Meer informatie: Sabien rutten 06 49 13 09 02 of Nancy Schrameijer 06 16 70 49 80.

 

Met vriendelijke groeten,

Hendrik van Mierlo, Ton van der Weerden.

Meer weten: info@tonvanderweerden.nl