Sponsors

P4-01

Home – Sani-Dump specialist in Sanitair en Tegels

Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs!

www.sanidump.nl/

Vestigingen

Aalsmeer (Showroom) – Amsterdam – Utrecht – Zaandam

Douchewanden

Filter products / Douchewanden / / Showing 1 – 12 of 41 results …

Outlet

Badkamermeubels – Douche – Baden – Badmeubels –

Badkamer sanitair

Het mooiste badkamer sanitair tegen aantrekkelijke prijzen, …

Wijchen

Kom naar de Sani-Dump vestiging in Wijchen voor A-merken tegen ...

Showroom afspraak

Showroom afspraak … daarom via onze website een afspraak .

P4-02

De Jaspersepraktijkencentrum.nl
De praktijk voor functionele geneeskunde. Het is misschien wennen, dat je met hoofdpijn binnenkomt en met een voetbed in je schoenen het pand verlaat. Maar werken doet het wel. Het is zelfs de kracht van Jasperse Praktijkencentrum, waar het totaal méér is dan de som der delen.
Meerdere geneeswijzen onder één dak: chiropractie, kinesiologie, podologie, optometrie, psychologie en fysiotherapie. Specialisten die graag gebruik maken van elkaars kennis en ervaring en een collega inschakelen als dat nodig is. De oorzaak van de klacht opsporen, daar gaat het om. En daar meteen naar handelen.
Efficiënt, doeltreffend en bijzonder. Sterker: de werkwijze van Jasperse Praktijkencentrum is uniek in Nederland.
Contact; route:
www.jaspersepraktijkencentrum.nl/contactChiropractie:
www.jaspersepraktijkencentrum.nl/specialismen/chiropractie
Ons team;
www.jaspersepraktijkencentrum.nl/ons-team
Praktijkencentrum Jasperse:
www.jaspersepraktijkencentrum.nl/
Kinesiologie:
www.jaspersepraktijkencentrum.nl/specialismen/kinesiologie
Psychologie:
www.jaspersepraktijkencentrum.nl/specialismen/psychologie
Praktijkencentrum:
Jasperse Praktijkencentrum

P4-03

Gert-Jan en Ellen Kooistra P4-04

BBA techniek is de technische groothandel voor de caravan-, camper-, paardentrailer- en boothandel. Wij leveren (bijna) alles op het gebied van 12V. We testen onze producten eerst zelf zodat we zeker weten dat we alleen maar kwaliteit verkopen. Hebben we een product dat je zoekt niet in het assortiment, gaan we daar gewoon naar op zoek.

Onze lijnen zijn kort en wij vinden kwaliteit en service erg belangrijk. In heel wat (vracht)wagens/trailers van de Power Horse zitten al producten van BBA techniek. We leveren van A(ccu) tot Z(ekering) zoals bijv. inverters/omvormers, kachels, kranen, verlichting, Mobeye alarm, gas alarm, navigatie, dashcams, USB laders, stopcontacten, buitenwand aansluitingen, teveel om op te noemen. Heb je iets nodig voor de caravan/camper/trailer/vrachtwagen kijk eens op onze site en laat het ons weten, we denken graag met je mee.

www.bbatechniek.nl
info@bbatechniek.nl

P4-05

info@trucksroosendaal.nl

“Wij zijn TrucksRoosendaal en dragen met trots al vijf jaar deze naam. Ons bedrijf was tot voor kort gevestigd in Roosendaal maar omdat er in Etten-Leur een betere locatie met meer ruimte vrijkwam zijn we in januari 2017 verhuisd”, vertelt Jeroen van Opdorp. “Op onze nieuwe locatie kunnen we onze klanten veel meer bieden. Zo hebben we een groot aanbod van gebruikte trekkers, bakwagens, opleggers en aanhangers in alle soorten en maten in alle Europese merken. TrucksRoosendaal voert wereldwijze import en export met concurrerende prijzen en goede kwaliteit.”
Jeroen van Opdorp heeft al vele jaren ervaring in de autohandel, voordat hij en zijn zoon Glenn TrucksRoosendaal oprichtten, handelende hij meer dan 30 jaar in gebruikte bedrijfswagens. Door het internationale karakter TrucksRoosendaal is goed contact met alle nationaliteiten erg belangrijk en daarom spreken de ervaren verkopers naast Nederlands ook Duits en Engels maar ook Italiaans, Spaans, Frans en Russisch. Bovendien wordt bij de export alles geregeld tot en met de shippingdocuments. TrucksRoosendaal is zes dagen per week geopend en 24 uur per dag telefonisch of per e-mail bereikbaar.

P4-F06

P4-F07

 

 

 

 

 

 

Specialist in het plaatsen en leveren van schuttingen en omheiningen
Wij werken door heel Nederland.
Neem vrijblijvend met ons contact op voor een offerte.
info@ferdymelsen.nl

P4-F08Welkom op minicamping “de Hoge blok”
Minicamping “de Hoge blok” is gelegen op boerderij “de Hoge Blok”. De camping is ontstaan in 1972.
Het landbouw en loon- bedrijf is nog altijd actief.
De camping is gelegen tussen de bekende badplaats Renesse en de dorpen Noordwelle en Ellemeet, in een rustig polderlandschap en gemakkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer
Niet kamperen? Wij verhuren ook een huisje en een studio.
Tel: 0111 461806
Email : info@campingdehogeblok.nl

P4-F09

www.delinge-oostkapelle.nl

P4-F10

P4-F11

P4-F12

 

P4-F14

PAC Benelux is gespecialiseerd op het gebied van bodems die het welzijn en de prestaties van het paard optimaliseren. Wij zijn de beste in roostervloeren voor toepassingen in stapmolens, longeercirkels, paddocks, uitloopplaatsen, paden, open stallen en rijbakken. Voor iedere toepassing de juiste roostervloer. Voor stallen, wasplaatsen, paddocks, enz hebben wij een groot assortiment vloeren. De kwaliteit van onze stalmatten is nog niet geëvenaard.

www.pac-horseware.nl

f4-15

f4-16

 

Over De Menner
De Menner? Dat is Juliette Post! www.demenner.nl
Mijn naam is Juliette Post. Op deze pagina stel ik mijzelf graag even aan u voor en vertel ik u het één en ander over het ontstaan van De Menner. Ruim 12 jaar lang heb ik, samen met mijn man, Friese paarden gefokt. Een schitterend ras, bij uitstek geschikt voor de mensport, aangespannen sport en dressuur onder het zadel. Ik heb een tijd wedstrijden gereden met een enkelspan Fries, maar op dit moment rijd ik voornamelijk recreatief met mijn twee Friezen door de Veluwse bossen, in het enkelspan of tandem.
De Menner heeft alles voor de menner!

Wanneer ik een nieuw tuig of andere menspullen nodig had, verbaasde ik mij er iedere keer weer over hoe weinig kennis er in de reguliere ruitersportzaken is van tuigage en aanverwante menartikelen. Alles was toch hoofdzakelijk gericht op de ruiters en amazones. Als er al een paar tuigen in de winkel hingen, dan hoefde je op advies niet te rekenen – een enkele uitzondering daargelaten. Daardoor ontstond eigenlijk het idee voor een winkel met alles voor de menner. Een winkel waar menners verzekerd zijn van een assortiment producten dat zij nodig hebben. Waar er verstand is van ‘menzaken’ en waar menners kunnen terugvallen op gedegen advies over de producten, mocht dit nodig zijn.
In 2008 werd De Menner opgericht, in eerste instantie alleen als webwinkel. De eerste webwinkel van Nederland speciaal voor menners! Niet lang daarna was de eerste fysieke uitbreiding een feit. In 2011 werd de eenmanszaak omgezet in een VOF en is De Mensporttrailer aangeschaft en ingericht. Een unieke, rijdende winkel met alles in huis voor de aangespannen paardensport!

De Mensporttrailer
Tijdens het outdoor seizoen bezoekt De Menner met Mensporttrailer elk weekend één of meerdere mensportevenementen, zoals dressuur- en vaardigheidswedstrijden, samengestelde menwedstrijden en grote paardensportevenementen en –beurzen, zoals Horse Event en Paard & Koets. Op de Evenementenkalender kunt u zien welke evenementen De Menner bezoekt.
Het grote voordeel van De Mensporttrailer is dat potentiële klanten de gelegenheid krijgen de kwaliteit van de aangeboden mensportartikelen te beoordelen. Zo ondersteunt De Mensporttrailer de webwinkel. De aanwezigheid van De Mensporttrailer op evenementen vergroot tegelijkertijd de bekendheid van De Menner. Zo weten steeds meer menners de weg naar De Menner te vinden – digitaal of op evenementen in de Mensporttrailer!

f4-17

f4-18

VOOR KOETSEN, AANHANGWAGENS EN PAARDENTRAILERS
Voskamp Hall in Eerbeek, Gelderland verkoopt en onderhoud diverse merken aanhangers zoals: Hapert, Humbaur, Henra, Anssems en Hulco.
In koetsen hebben wij een groot assortiment op voorraad met o.a. Marathonwagens, Jachtwagens, recreatiewagens en losse onderdelen voor uw koets.
Tevens verhuren wij: hoogwerkers, steigers, bouwmateriaal, paardentrailers en aanhangers.

VOSKAMP HALL
Coldenhovenseweg 92-96
6961 EG Eerbeek

info@voskamphall.nl
+31 (0) 313 651834